NEI til norsk deltagelse i fremtidige OL!?

Det blir ikke OL i Norge i 2022.

Jeg må innrømme at dette var en gedigen skuffelse! En ting er at det ikke blir noe idrettsarrangement i februar i 2022, det kan jeg leve med, verre er det at jeg ikke forstår hvordan VI kunne si nei til dette! Hadde det vært IOC som hadde tatt avgjørelsen hadde det vært mer spiselig, men at VI ikke har greid å få ut budskapet, om hva dette arrangementet egentelig handler om, det har jeg problemer med å svelge! Ja, for det ER virkelig mye mer enn en idrettsfest i februar 2022, VI nå har sagt nei til!

...også må jeg si at jeg blir mektig provosert av alle i nord, og ellers i landet som nå jubler! Jeg trodde virkelig ikke at nordmenn var slik! Det er snakk om OL i NORGE! Vi er alle NORDMENN når Marit Bjørgen fra Rognes tar gull, og det er ikke bare i Dalsbygda det jubles når Therese Johaug står på pallen! Det er heller ingen som lar hver å se på OL fordi de misliker IOC!

Diskusjonen nå bør være om vi skal sende utøvere til OL i Pyeongchang i Sør-Korea i 2018. For er det virkelig slik at det er IOC vi er i mot, blir det feil å si NEI til OL i Norge i 2022, og samtidig være entusiastiske nordmenn foran skjermen under de neste lekene. Er det slik at vi, som flere sier, heller bør satse på mindre idrettsarrangement, bør vi være konsekvente! Da bør NRK og TV2 la være å sende OL på TV, og heller bruke penger på andre mesterskap. Da kan vi også få frem mangfoldet i norsk idrett. Når Norges Danseforbund skulle arrangere VM i 10-dans i Stokke i 2012, måtte vi dekke TV-sendingen selv. Hovedargumentet til NRK dengang var at det var OL år, og at de da måtte nedprioritere andre arrangement.

Slik det nå har blitt bør et NEI til OL i Norge i 2022 være et NEI til OL! Tørr vi å ta denne debatten? Det er da selvfølgelig en viss fare for at det kommer frem at dette i det store og hele bunner i misunnelse, og at dette til syvende og sist kun dreier seg om et tap av OL til Tromsø i 2018. Et OL jeg, og Norges Danseforbund, støttet like sterkt som et OL til Oslo!

Konklusjonen blir uansett at jeg er utrolig skuffet....... 

 #idrett #NorgeDanseforbund #OL #OL2022 #OL2018 #skuffa

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

monakristiansen

monakristiansen

36, Røyken

Jeg skal bruke bloggen min til å skrive om det jeg er mest opptatt av; familien min, reiser, jobben min som Generalsekretær i Norges Danseforbund, trening og idrett generelt!

Kategorier

Arkiv

hits